Over ons

ATA international
accountancy, tax & legal

ATA international biedt sinds meer dan 30 jaar diensten aan als accountants en belastingconsulenten voor kleine en middelgrote ondernemingen in België en Europa. Daarnaast kunnen wij u bijstaan bij overnames, fusies, reorganisaties, vastgoedprojecten, waarderingen, familiale overdracht en successieplanning.

Persoonlijke aanpak

Ons multidisciplinair team van juristen, accountants & belastingconsulenten biedt ondernemers één aanspreekpunt voor gespecialiseerd advies op alle scharniermomenten. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning aan andere beroepsbeoefenaars (advocaten, revisoren, accountants) bij specifieke vragen en second opinions.

Gespecialiseerd advies

Elke consultant van ATA international specialiseert zich in een bepaald deelgebied. Met die specifieke kennis ondersteunt hij collega's. Spontaan overleg en samenwerking staan daarbij centraal. Bovendien zijn onze consultants breed inzetbaar bij verschillende types van opdrachten. Op die manier garanderen wij u een persoonlijke aanpak met erg gespecialiseerd advies.

Proactief

ATA international wil meedenken met u als ondernemer. Wij reiken oplossingen aan én helpen ze ook implementeren. Onze werkwijze is pro-actief en beperkt zich niet tot het aanpakken van enkel de actuele problemen. De samenwerking met externe professionals zorgt bovendien voor een voortdurende stroom van ideeën en kennis.

Team Antwerpen

Tine Vervoort
An Vervoort
Frédéric Lievens
Claire
Merve
Houda
Josine
Marie
Hares
Meriyam
vacature
Paul J. Martens

In dierbare herinnering aan Paul J. Martens

Team Brugge

Ludo Lievens
Ludo Demeulenaere
Frédéric Lievens
Dries Bertrem
Elyne
Tine
Stefaan
Sara
Isabel
Dylan
Loes
Céline
Flore
Steven
Birgitt
Annelies
Astrid
Michèle
Sara
Lore
Amber
Kaat

Schrijf u in op onze nieuwsbrief