Partners

KMO-portefeuille

ATA international is erkend als adviesverstrekker voor de KMO-portefeuille.

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten. 

Dit wil zeggen dat u als kleine of middelgrote onderneming een gedeelte van uw adviesproject kan laten subsidiëren door de Vlaamse overheid.

Het maximale steunbedrag hangt af van de grootte van het bedrijf.

meer info

Exact online

Automatiseer tijdrovend administratiewerk of krijg realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer. Wij helpen je jouw eigen geïntegreerd boekhoudprogramma samen te stellen.

meer info

Lievens & Co

Lievens & Co is een onafhankelijk juridisch, fiscaal en financieel advieskantoor met kantoren in Brugge en Brussel. Wij hebben reeds 30 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers en hun ondernemingen op het vlak van overnames, fusies, splitsingen, familiale regelingen, vastgoedstructurering, successieplanning, etc. Daarnaast bieden wij ondersteuning op het vlak van accountancy & fiscaliteit.

meer info

Bhub Brussels

Bhub Brussels biedt uw onderneming de ruimte die ze nodig heeft. U geniet van een flexibel, professioneel en prestigieus kader in het kloppende hart van Brussel. Wij zorgen voor een inspirerende omgeving met een waaier aan diensten. U concentreert zich op wat echt telt: zakendoen.

meer info

Subscribe to our newsletter