Home

Sinds meer dan 30 jaar bieden wij onze diensten aan als accountants, auditors en belastingconsulenten voor kleine en middelgrote ondernemingen in België en Europa.

ATA International biedt een volledige dienstverlening aan als onafhankelijke vennootschap die zich ertoe verbindt een eerste klas service te verzekeren.

Door de belangrijkste diensten te verlenen als de grotere accountantsvennootschappen, hebben wij een uitgebreide disciplinaire aanpak om algemene en specifieke problemen inherent aan de bedrijfswereld te helpen oplossen.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze professionele reputatie steunt op de kwaliteit van het geleverde werk dank zij onze selectie en opleiding van personeelsleden.

Constant streven wij erna voor de cliënten “toegevoegde waarde” te creëren zowel in de commerciële sector als in non-profit organisaties of voor individuele personen die advies nodig hebben.

Onze ervaring is een belangrijk plus punt voor onze cliënten.

Sinds 1988 zijn wij lid van International Accountants Consortium met zetel in Zwitserland, hetgeen ons toelaat zeer snel antwoorden te kunnen geven aan onze cliënten op vragen met een internationaal karakter.