Over ons

Onze kantoren zijn gevestigd in Antwerpen, dicht bij Antwerp Airport, Berchem station en de belangrijkste autostrades naar Brussel, Hasselt, Gent en Nederland en worden bestuurd door Paul J. Martens.

Wij werken als auditors, accountants en belastingconsulenten sinds 1970. Cliënten contacteren ons voor auditing, accountancy en assistentie op belasting- en management gebied.

Wij bieden een volledig servicepakket aan vanaf de oprichting van een vennootschap tot het dagelijks besturen van de onderneming.

A.T.A.’s cliënten zijn kleine en middelgrote ondernemingen, zowel familiale bedrijven als filialen van internationale groepsstructuren. Meer dan 50% van ons zakencijfer komt voort uit internationale bronnen, hetzij van Belgische cliënten die vennootschappen hebben opgericht in het buitenland, hetzij van internationale groepen die een filiaal of een onafhankelijke vennootschap in België hebben gecreëerd.

Wij bieden multi disciplinaire diensten aan voor verschillende bedrijfssectoren met locaties in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Denemarken, Italië, Zwitserland, Noorwegen, Slovakije en de VSA.

Sommige van deze cliënten zijn wereldleider in hun sector.

Cliënten zijn actief in verschillende sectoren zoals vleesverwerking, voedingsdistributie, invoer en uitvoer, head hunters, staalhandel, auto- en carrosseriebedrijven, industriële heftoestellen, immobiliën, kledingproducenten en -agentschappen,…..

De wetgeving op corporate governance waarbij vennootschappen verplicht zijn onafhankelijke adviseurs en auditors aan te stellen zal onze samenwerking met de Big Four waarschijnlijk nog bevorderen en zal ons hopelijk de gelegenheid geven onze internationale contacten nog meer te ontwikkelen.